Imperial Garden.


Bestämde mig igår kväll att om värdet var fint skulle jag dra till Imperial Garden. Sist jag skulle dit kom vi aldrig in för folk var sena och de stänger väldigt tidigt. Men idag var jag uppe i ganska god tid. Käkade frukost och duschade och tog tunnelbanan från där jag bor. Har tur eftersom den går direkt till den stationen som är närmast Imperial Gardens.
Åkte själv för var sugen på en lugn och skön dag ensam.
Det var gratis inträde! Vilket var sjukt bra! Sedan var det bara att gå omkring och titta.

fffff

Det var så vackert! Alla träd och solen som höll på att gå ner. Blev lite tagen så jag fick sitta ner en stund.

fffssssssssss

Dessa fiskar finns överallt men har ingen koll på vad de heter. Någon som vet? Fick även en sjukt konstig reaktion när jag fick se bambu. Småsprang med ett stort leende på läpparna dit och gick utmed och tittade och kände. Kollade inte hela parken för tanken var också att jag skulle gå till Tokyo Tower och kolla utsikten.

vimse

Sjukt stor spindel. Iaf. Började gå mot Tokyo Towers som man kan skymta mellan skyskraporna. Tänker att det nog ungefär är en kvart dit på sin höjd. Efter en kvart börjar jag bli lite irriterad på att det förbaskade tornet för det första inte kommer närmare utan att det också gömde sig för mig mellan husen. Efter 40 minuter är jag nästan där men då står massa hus i vägen för mig och på andra sidan förstår jag att det ligger. Men efter att ha pratat (japanska!) med ett äldre par fattar jag hur jag ska gå.
Men det var kö på 40 minuter så jag tappade lusten. Gick genom en park och hamnade vid ett tempel. De tände rökelse och slog på en stor gongong. Tog inga kort för det kändes så respektlöst just då. Vet inte varför mycket skum känsla. Sedan fann jag en tunnelbanastation och tog mig hem.

bam

Kommentarer
Postat av: Odin

Fiskarna heter koikarpar. :)



Åhhh, jag önskar att vi hade vaknat tidigare och åkt dit, men jag däckade igår efter att ha vandrat runt ute och varit lite ledsen, så ... det behövdes sömn efter den här veckan! Perkele.



Imorgon blir det Harajuku istället!

2010-11-20 @ 16:11:06
URL: http://echoesofcrowsong.blogspot.com
Postat av: Morwen

Aaaahh! VIDRIG SPINDEL!!!!

2010-11-25 @ 22:07:21
URL: http://screamwithme.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0