Fredagfest!


Några dagar försent inlägg men i fredags höll Itabashi Honcho dels en födelsedagsfest för Yuko men också en fest för att välkomna mig. Blev mycket överraskad och glad när Sarah bara slängde ur sig det.

hrhr

Finns många fler bilder på facebook. Vi käkade runt halv tio och det var friterad kyckling för hela slanten. Dels friterad och sedan rullad i någon sås och sedan vanliga som man kunda droppa lite citron på. Vi snackade och kollade på tv och bara hade det trevligt. Sedan blev det Sarahs efterrätt som hon gjorde i riskokaren. Mad skills!! Sedan en koreansk maträtt. Finns på bild i albumet på facebook. Det ser ut som pastapennor men det är egentligen gjort på ris. Vet inte riktigt hur men det smakar mycket gott!!! För övrigt är koreansk sake också gott! Men tar det mycket lugnt på den fronten. Är inte van vid japansk alkohol. En öl gör mig salongsberusad.

PS: Singstar har verkligen varit snällt. Första gången jag körde kareoke och man hör bara sig själv....bara.....mycket skrämmande och nästan för verkligt.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0