Beslut från CSN


Jag får studiemedel från CSN vilket underlättar min planerade resa till Tokyo. Fattar inte riktigt vad som händer just nu.

Spruta.


Det här inlägget skulle jag skrivit för några veckor sedan men glömde det.
Jag gjorde dels en koll för att se om jag har tuberkolos samt att jag vaccinerade mig mot den sjukdomen. Jag kom till sjukhuset på en måndag och efter att ha snurrat runt hittade jag infektionskliniken. Fick en spruta där läkaren sprutade in tbcgener in i kroppen. Hade jag tbc skulle detta sedan visas på märket som skulle uppstått av sprutan. Han föreslog även en vaccination av tbc då risken finns att man kan umgås med människor från andra länder där sjukdomen finns. Den finns inte utbrett i japan. Kom hem och orkade bara sitta på soffan på grund av den jävla nålen.
Kom tillbaka på torsdagen och fick det glada beskedet att jag inte hade tbc surprise!!! Efter det vaccinerade jag mig mot tbc. Vilken dag som helst nu kommer det att utveckla sig till ett sår som kommer vara och vara känslig för sol och annat. Passar bra i den här värmen kände jag.


Fick för övrigt brev från den sötaste sköterskan. Betalade tbcvaccinationen med en 100-lapp men det kostade 80 och de hade ingen växel. Jag tänkte äsch skitsamma men det gjorde tydligen inte den här sjuksköterskan.

jovist.
RSS 2.0