Shinjuku - Looking for makeup


intokyo
På bilden ovan ser ni ingången till en affär med allt möjligt. Vi var där för att leta efter makeup och annat trevligt inför halloween. Som ni ser är ingången fullproppad med grejer. Kläder, pumpor och masker. Och hela tiden spelades "This is Halloween!" från Nightmare before christmas! Fick en mycket fin högtidskänsla. Så jag och två andra grabbar tyckte att skitmakeupen de hade inte var något för oss. Så vi begav oss mot Tokyo hans där de tydligen hade en helt sjukt bra halloweenavdelning. På vägen gick vi igenom ett kvarter fyllt med små klubbar där pojkar kan få träffa flickor och flickor träffa pojkar. Ute på gatorna står mycket snygga killar med flyers. Det gäller bara inte att börja prata med dem för det kostar nämligen pengar. Man bokar tid hos dem och de sitter och säger fina saker till en.
forsale
Huset på bilden ovan är ett sådant ställe. Kollar ni noga ser ni bilder som hänger utanför med alla olika pojkar man kan prata med. Det stod även medelålders karlar som försökte locka en in på andra ställen. Kan ju ärligt säga att jag inte är intresserad haha.
Iaf så stannade vi på mcdonalds på vägen för vi var vrålhungriga. Betalade man 1000 yen fick man en meny för tre att dela på. Tre burgare, två strips, en mcnuggets och tre drickor. Så typ 30 kr per skalle. Synd att det var mcdonaldsmat. Iaf sedan kom vi till det mycket stora varuhuset med åtta våningar (!) varav på våning sju vår affär låg. Så har nu inhandlat vit färg, samt röd och grönt glitter som ska lysa i mörkret. Jag ska vara zombie på halloween! En radioaktiv zombie!! Eller ja, det radioaktiva är bara en ursäkt för att jag ska kunna glittra som en älva fastän jag är en zombie.
Hej hopp!

jaaa

Klippning i Tokyo.


ning

Tröttnade tillslut på att säga "Watashi wa kuma arimasen, ume-chan wa warui desu!!!!" Jag är ingen björn, Ume-chan är dålig!! Håret blev mycket tjockt och wolverine föddes sakta fram, spec när jag ej rakat mig. Så gick med Ume-chan som tolk och blev klippt!
3000 yen kostade det men jag bryr mig inte för det var värt vart enda öre...eller ja yen! Är kortklippt igen på sidorna och nacken iaf. Kunde inte prata så mycket med frisören dock. Typ "Ah yokata (osäker på stavning), kami wa mijikai desu." Åh tack och lov håret är kort!

Idag halloween! Jag ska va zombie!
PS: Om nån läser det här som kan japanska så säg gärna till om min grammatik är fel för är ganska säker på att den är det haha.
et

Shibuya.


shiii
Har varit i Shibuya två gånger sen i fredags. I fredags var jag där med kompisar från skolan och sjöng kareoke. I söndags var jag där och shoppade lite. För mig har Shibuya och den berömda gatukorsningen varit en bild jag sett så fort jag hört namnet Tokyo. Nattetid är det neonskyltar överallt och det är så stort att det är löjligt. Det är så många människor där att du inte riktigt vet vart du ska titta. Jag är en blandning. Jag försöker samtidigt se coolt oberörd ut samtidigt som jag går mina divasteg längs gatorna men andra stunden är kameran framme och jag fotar allt och tittar på alla höga hus med munnen på vid gavel.
En dålig grej med tågen och tunnelbanorna är att de slutar gå runt tolv ett på natten. Så hinner du inte med dem är du tvungen att vänta till klockan fem på morgonen. Mycket underligt system.

Köpte två t shirts för 2000 yen vilket är mindre än 200 kr. Men köpte dem på H&M!!! Men faktiskt så har h&m i Japan roligare kläder än i Sverige. Iaf för killar. Det här var en sjukt stor H&M byggnad typ fem våningar.
Men Shibuya var, är magiskt för mig. För det har en så djup innebörd i mitt fall. Jag drömde i två tre år att få komma till Tokyo och en av bilderna var just Shibuya. Så när jag är där känns allt overkligt och som om jag bör vakna.
Det tar tid att smälta att min dröm är på riktigt och jag lever i den nu.

shibuya

Kevin, brothers and sisters.
Är sjuk!! Vilket suger! Så bedriver dagen med att kolla på min favoritserie "Brothers and Sisters". En drama serie från USA som är inne på sin femte säsong. Serien handlar om en familj på tre bröder och två systrar och deras liv och vardag. Kevin (killen som friar) är en av bröderna och den karaktären är en av orsakerna jag följer serien. Han är gay (duh!) och i serien så framställs han precis som sina bröder och systrar. Han har dåliga sidor och bra sidor och det är ovanligt att se bland gaykaraktärer. De är oftast med som enbart comic reliefs eller bästa vännen till huvudkaraktären. Kevin har många kysscener samt även sängkammar scener som hintar att han kommer ha eller haft sex. Detta gör serien nästan banbrytande på grund utav att hans sexliv behandlas precis som hans bröder och systrar.

Anyway inte mening att bli så uppeldad :P men det är ju ett sjukt intressant ämne.
Ps: De gifter sig och det gör serien till den första som har ett samkönat bröllop med en huvudkaraktär. I övriga serier typ Vänner, Will and grace så är det bara bikaraktärer som gifter sig.

Svenskmöte.


andra svenska

Igår var det möte för svenskarna på skolan. Vi i de första nivåerna iaf. Jag kom till skolan vid tre ungefär för jag trodde det var då vi började men tydligen hade vi vanlig lektion innan. Sååå missade två timmars lektion och nu känns det som om jag ligger så långt efter att jag kan dö. Men givetvis gör jag inte det men ändå!

Iaf. Klockan tre var det möte och vi fick info om olika saker. Tips från svenskar som varit här längre än oss osv. Mycket konstigt att tjöta svenska igen. Efter mötet hade vi en kort rast och sedan var det stor träff med alla nybörjare. Där hade de namnupprop och en efter en fick vi ställa oss upp och säga vårt namn och vilket land vi kommer ifrån, på japanska. Jag var först ut bland svenskarna att bli uppropad, var mycket nervös kan jag tillägga. Sedan kort rast och sedan skolfest.

Nörd!!
Tsunade är coolast i världa!

Anime.


persecond

Bilden ovan är från filmen 5 centimeters per Second. En av de vackraste filmerna någonsin. Får mig längta tills sakura blommar i Tokyo. Anime. En av anledningarna till att jag drogs till den japanska kulturen var animen. Har sett ganska många serier hittills. Mina absoluta favoriter är serier som Full metal alchemist, Ergo Proxy eller Naruto shipuudden. Gillar oftast tjejer som kickar ass!! Som när jag var liten haha.
punchfighter

Den blonda är min absoluta favorit! Hon är med i Naruto och är superstark!! Girlpower!!!
Förresten så är jag en riktig nörd haha. Imorgon ska jag på skolfest. All you can eat and drink samt kareoke. Sjukt kul! Är peppad.

ergo

Japanska.


kladd

Kan nu hiragana nästan rinnande. Kan skriva symbolerna och känner igen dem. Nu börjar vi med katakana men det är inte lika viktigt att kunna haha. Är så sjukt kul att kunskapen om språket blir bättre för var dag. Ökar ordförrådet hela tiden. Kan nu prata litegrann. Kan presentera mig, fråga om vad saker kostar, räkna och kolla klockan. Dock även om jag ökar mitt kunnande väldigt fort så känner man hela tiden hur långt efter jag är. Jag hör japanska jämt, på tunnelbanan, hemma och framförallt i skolan eftersom undervisningen sker enbart på japanska. Från att inte ha fattat någonting kan jag dock nu känna igen ord och därmed dra slutsatser om vad folk pratar om. Det är sjukt intressant hur man lär sig ett nytt språk. Samtidigt kan det va sjukt förvirrande då jag ena stunden pratar lite spanska med klasskamrater, engelska med de jag bor med, japanska lite här och var, svenska med norrmannen i klassen samt när jag spelar tvspel och det går dåligt haha.

papper

Det är det jag verkligen gillar.


japaaaaaaaaaan

Helt sjukt att om en vecka så har en månad gått sedan jag flög till Tokyo. Mycket omvälvande dagar. Tiden går helt sjukt fort när man har skola varje dag. Du går upp, gör dig iordning och äter fru...lunch haha. Sedan åker du tunnelbanan och tåget till skolan. Där har du en fyra timmars lång lektion för att sedan ta dig hemåt. Hemma äter du middag. Sedan gör du dina läxor och pluggar samt tjötar med dina share mates. Sedan går du en kvällspromenad i kvarteret för att seda sova runt tolv ett.
Försöker komma upp tidigare om mornarna så jag kan åka till Harajuku eller Shibuya. Känner att jag bor i en av världens största städer men jag uttnyttjar det inte. Det finns så sjukt mycket att göra att man kan bli tokig :P. Bara att gå i mitt kvarter i min del av Tokyo (Itabashi-honcho som förövrigt är ett av de mindre ställena i Tokyo. Dock bor det mer än en halv miljon människor här hahah.) Bara här finns det spännande saker att titta på. Truckar som åker runt och gör crepes, bilar med megafoner som åker runt överallt och berättar saker på japanska. Att bara se folk i tunnelbanan är nog för flera dagar. Såg idag en så sjukt vacker kvinna klädd i kimono på tåget. Det är väl det jag uppskattar mest med Tokyo. Det gamla bland det nya. Du har neonskyltar överallt, liv så fullt av liv, teknikvidunder men sen kan du gå på en folkfylld gata och helt plötsligt ligger det ett litet tempel där. Öde lekplatser och gamla mötesplatser ligger utslängda här och där. Det är det jag verkligen gillar med Tokyo.

gerrrrrrrr

ffffffffffffffffffffsssssssssss

Japanen: en iakttagelse.


Bor som sagt med fem japaner samt har bott här nu i tre veckor. Har gjort en del iakttagelser av detta släkte som jag tänkte dela med mig. Nu är givetvis inte alla japaner på det här sättet (ganska självklart men det är alltid bra att förtydliga) så jag drar verkligen inte alla över en och samma kant även om jag uttrycker mig som om jag gjorde det.

1. De är sjukt pryda! Speciellt brudarna. Börjar man prata killar rodnar de med en gång och håller händerna för munnen. Mina närmaste vänner känner ju till mig och hur frispråkig jag kan vara. I Japan får jag hålla tillbaka ganska mycket och de rodnar ändå mer än vad mina vänner i Sverige kan göra. Mycket komiskt.
2. Normerna är mycket starka. De har en enorm uppdelning mellan vad en kvinna ska säga och göra till skillnad från en man. När något är coolt säger kvinnor "Sugoi" medan männen förväntas säga "Suge!". Jag bryter ju mot den normen precis som i Sverige med mitt nagellack och mitt sätt att vara. Tur att jag bor med människor som inte bryr sig och som välkomnar mig som jag är.
3. De kan vara mycket artiga men också sjukt otrevliga när det handlar om att ta sig först i folkstockningar. Då åker alla silkesvantar av.

Lite som jag kommit fram till. För övrigt byter jag inte namn på bloggen och Sofia ska designa om den :D:D Skitglad över det!!! http://sofiavienna.se där ni kan se hennes blogg.


llmmmmmmmmmm

Tillägg.


Har funnit en spray som funkar. Axe! Trodde aldrig det skulle funka. Dock inte som min favoritdeo från Sverige :( Helena ska få smuggla in 10 stycken minst!!
Har även funnit toapapper som inte går sönder när man andas på det. Behöver köpa lite fler kläder känner jag. Behöver tvätta varje vecka vilket är för ofta och dessutom är jag rädd att jag kommer tröttna på det jag har. Vill även ha nya lakan och vill ha posters och andra saker så rummet blir mer personligt. Känner att det behövs. Nu ska jag sova så jag kan gå upp lite tidigare än vanligt.

Byter även namn på bloggen till dancingintokyo. :D

jtfjdfty

Dancing threw my days.


Klockan är snart ett och jag borde sova men brothers and sisters håller mig vaken. Älskar den serien! Imorgon börjar vi med katakana i skolan vilket ska bli kul. Skönt att jag för en gångs skull kommer ligga lite före de flesta. Nästan alla i min klass har pluggat japanska i ett halvår innan de kom hit. Så tycker det är lite orättvist :P fast samtidigt skönt att veta att jag inte är så kass på språk eftersom jag lyckas ligga på samma nivå som dem.

Jag älskar det. Jag är så glad över att jag kom hit. Att jag vågade bryta min vardag och flytta från mitt liv i Sverige. Alla dagar jag spenderade med ångest inför resan känns så långt borta nu. "Ska jag verkligen? Jag kommer få sådan stor studieskuld och det kommer ta år att betala av den!!" Efter tre veckor känner jag att redan att all den tid jag spenderade med ångest var värd dessa tre veckor. Men det slutar ju inte här. Jag har ett helt år framför mig som kommer fyllas med minnen för livet och det gör att jag känner mig lyckligare än vad jag någonsin har gjort tidigare i mitt liv.

rallf

Brev till Japans kejsare.


Kära kejsare!

Har nu bott i Ert land i snart tre veckor. Vill börja med att tacka för damen som hjälpte mig att hitta rätt ingång till mitt tåg den första dagen jag var här. Mycket omtänksamt av Er att räkna med att jag skulle irra bort mig.
Men efter tre veckor tänkte jag att några tankeställare till Er skulle vara på sin plats.
Mitt första klagomål eller egentligen undran:
Var är alla deodoranter? På snabbköpen och varuhusen finns det inga deodoranter att tala om. Svettas inte Ers höghet? När jag väl finner dem (på drugstoreställena) är det kanske två märken som finns. Köpte ett den första veckan här. För det första är den gjord för en mus armhåla för jag får dra den kors och tvärs för att täcka hela min armhåla (som om jag inte redan känner mig som en jätte). Sedan luktar man svett en kvart senare. Mycket missnöjd. Har nu köpt den enda axesprayen som inte luktar som ett knytnävsslag i ansiktet eller wonderbaum.
Klagomål nummer 2:
Varför är allt toalettpapper så tunt att jag kan se igenom det? Är det för att det ska vara mjukt? Måste ställa mig mycket tveksam till detta. Får veva upp ganska mycket papper för annars skulle jag lika gärna kunna torka mig direkt med fingrarna.

Det var nog mina två klagomål Ers höghet. I övrigt har min första tid verkligen varit bra så det tackar jag för.

/Sebastian M

Ps: Kom på en sak till. Snälla be era undersåtar att sluta cykla överallt förutom på cykelbanan. Tycker det är lite farligt.

degrwerbrwg

Sardinburk i Tokyos tågvagn.


På vägen hem från restaurangen insåg jag, när jag väl klev på perrongen, att det skulle bli sardinvarning. För er få som inte vet så är det smockat på tokyos tåg och tunnelbanor när det är rusningstid. Speciellt på morgonen innan alla börjar sina jobb vid sjutiden. Det blir även rusning vid fyra femtiden men inte alls lika jobbigt. Sedan en lördagkväll runt klockan elva vilket var när vi åkte.

ska pååååå

Och alla ska på. Det var faktiskt inte så farligt. Man tränger ihop sig och får inte tänka på hur trångt det är.

gregbrwbrfrbbrbf

Som tur var skulle vi av efter två hållplatser så turen blev inte så lång. Men när man väl ska av är det tur att man är en lång svensk för man plöjer genom alla hur lätt som helst. Mycket nöjd över min längd. På bilden ovan till vänster kan ni se hur lång jag kan va bredvid en japan. Jag håller kameran precis på toppen av mitt huvud. Är inte alltid längst dock. Finns japaner som är längre men de är mycket sällsynta.Nu var det verkligen inte lika illa. Det på videon är morgontrafiken :D så är glad för mina eftermiddagsklasser.

First time Izakaya.


Förväntansfullt begav jag mig med Kou, Sarah, Yuichiro till stationen för att ta tåget till Ikebukuro. Första gången jag åkte tåg när det var partytime i Tokyo. Annorlunda atmosfär :P. När vi kom fram så förvandlades jag till den värsta turisten. Jag höll på att krocka med alla tusen människor för jag var för upptagen med att storglo på de höga byggnaderna.
bild

När jag kom till Tokyo åkte jag först med ett tåg från flygplatsen och då fick jag se förorter till Tokyo. Visst fanns det höga byggnader men inte alls som här. Dessutom kom jag ut från tågstationen och gick uppför en trappa. Att bara se de höga byggnaderna bildas var mycket mäktigt.

Izakaya är restauranger. När du kommer dit tar du av dig skorna och lägger dem i en påse och bär med dem till bordet. Du sitter bakom skärmar avskild från alla andra. Hade tur. De hade engelsk meny så jag kunde läsa men lyckades dock beställa vad jag trodde var grillade kycklingvingar men som tydligen var fiskvingar. Sega och hårda som blev mjuka efter ett tag i munnen. Mycket konstigt.
Allting kostade 278 yen ungefär vilket är typ 20 kr. Så man beställer massa mat och öl och delar på notan. För du beställer inte åt dig själv utan för alla. Åt friterad kyckling och bläckfisk, sashimi vilket är rå fisk, och bläckfiskbollar och massa annat.

Toaletterna var mycket roliga. Du hade bara strumpor på dig men på toa fick du ta på dig trätofflor :P

lost

Hiraganatest.


kkkkkkkkkkko

Test idag i skolan. Har pluggat i en vecka så nu var det test på hiragana. Hiragana är det symbolalfabet som används mest (borträknat kanji) i den japanska vardagen. Det finns hiraganasymboler överallt. あ är som exempel symbolen för "a". Iaf så var det prov på det idag och får resultatet om några dagar. Förhoppningsvis gick det bra haha. Det kändes bra.

Jag har två lärare. En ung kvinna och en äldre man. De turas om så vi har dem varannan dag. Imorgon ska vi börja med katakana (torsdag) vilket ska bli kul. Sedan när katakana är klart blir det kanji för hela slanten.
Jag har lektioner mellan 13.20 och 17.10 med en tiominuters rast var 50 minut. Bekväm tid vilket är skönt ibland fast samtidigt hade det varit gött att sluta vid ett och ha en hel dag framför sig. När jag är klar på skolan är det kväll.

För övrigt ska jag klippa mig vilket blir intressant. Kommer nog be Ume-chan att följa med som tolk haha. Kan även meddela att jag trots utan att ha tränat eller bantat gått ner två kilo sedan jag kom till Tokyo. Mycket trevligt. Väger nu 100 kg prick vilket är en förbättring då jag för ett år sedan vägde typ 110. Let's keep going down!!
Skyller på allt spring mellan tunnelbanan och tåget.

liiiiiiiiiiiiiv

Uppdatering.


sdsadaf

Snart två veckor som jag kom till Tokyo. Skolan är i full gång och jag börjar vänja mig vid min nya vardag. Att vakna upp i ett nytt land med nya rutiner och varje dag nya intryck. Det är fortfarande svårt. Har ibland svårt att somna fortfarande för det är då det känns mest konstigt. Men samtidigt känns det så fantastiskt. Varje promenad till affären är som ett äventyr. Varje dag klockan tolv tar jag först tunnelbanan sedan tåget till skolan. Samtidigt lyssnar jag på Jónsis låt Animal Arithmetic vilket alltid får mig le.
Första dagen i skolan.


Åkte tunnelbana från Itabashihoncho till Sugamo. Bytte till tåg för att ta mig vidare till Shinjuku-Okobo där min skola ligger. Fortsätter man med mitt tåg kommer man till Shinjuku och Shibuya så ska köpa ett kort. Ett månadskort som kommer kosta mig 13700 yen vilket i runda slängar blir 1300 svenska kr. Kan köpa månadskort till enbart Shinjuku-Okobo vilket dock bara är 100 kr billigare och då kan jag lika gärna kunna åka till Shibuya.

tåååååååååg

Massa info på skolan. Kommer börja på level 1 och om jag klarar mig godkänd genom åren så kommer jag har läst till och med level fyra. Om jag skulle vara intresserad av ett år till läser man till level åtta. Kommer börja lektionerna med att lära oss hiragana (vilket jag typ kan) sedan katakana (vilket jag kan nästan flytande nu) sedan börjar vi med Kanji. Läser på eftermiddagarna för vill dels inte vara med i rusningstrafiken klockan sju på morgonen samt att man inte behöver tänka på att lägga sig tidigt :D
Mötte VÄLDIGT många svenskar. Vi var säkert mer än 10 stycken och överrepresenterade. Den andra största gruppen var spanjorer och den tredje koreaner. Det känns okej med tanke på att jag bor med fem japaner. Hade jag bott med svenskar hade jag vart sur för man vill ju kunna träffa japaner när man bor i Japan liksom. För övrigt är jag en av dem som lyckats bäst med mitt boende. Ingen annan fick en välkomstfest!!! :D
Imorgon börjar jag 13.20 (som alla dagar därefter) och slutar 17.10. Man beräknas lägga 2 timmar utöver det om dagen åt plugg för att hinna med. Men det ska bli så kul att plugga språk igen.


ssaaaaaal

ssssssssssssssss

Nabe!!


grrhrbrb grgwebg egev

Igår åt vi Nabe! Vilket är en slags sopprätt. Den vi åt var från början fylld med grönsaker och buljong och annat gott. Sedan ställs den fram och man får ris till och smakar av. Sedan lägger man i mera ingredientser som kött, bacon, udonnudlar, tofu och får hela tiden nya maträtter på ett sätt. Mycket gott och väldigt socialt sätt att äta.
Har hittat en 100 yen butik i närheten av mitt hem vilket är mycket bra. Som alla tian butiker i Sverige. Bra när man köper häften och pennor.

udon

Söndag.


tokyo
Äntligen av med min jetlag. Den höll i sig och jag kunde dessutom inte vänja mig vid dygnsrytmen. Somnade vid sju på morgonen och gick upp vid två på dagen. Men nu börjar det bli bra.
Var och handlade idag för första gången på ett stort japanskt supermarket. Själv. Damn! För det första. Ljud överallt. Folk som handlar men också musik överallt. Samma reklam om någon vara som sjöngs av en datoranimerad karaktär. Men sjukt underhållande. Men mycket svårt att hitta det man vill ha för allting står ju på japanska (duh!!). Tog mig en evighet att hitta ris! Ris!! Tyckte det borde vara en hel vägg, vilket det var givetvis bara väl undangömd. Så imorgon ska jag laga mat sedan första gången jag kom hit. Har levt på dels mat som andra bjudit på och nudlar man köper färdiga i affären.
Men jag njuter så mycket just nu! Jag ska till skolan imorgon och kolla läget. För på tisdag börjar det!!! Pepp!! PEPP!!!!

Lördagfest!


partyyy

pppppppppåååååååååååå

Låg och knarkade Naruto shippuudenavsnitt (har nu ikapp serien) när Hana kommer och informerar att det blir party idag igen och nu kommer det fler från andra hus. Bara att kasta sig ur komafasen och duscha. Sprang med Sarah och köpte öl sedan var det fullt med folk. Party party med wii och massa nya människor att prata med. En till svensk sprang jag på och kunde även visa mina bristande spanska kunskaper inför en argentinare och en spanjor.
Hade skitkul och somnade vid fyra ungefär.

lllllllllllllllnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjpp

Fredagfest!


Några dagar försent inlägg men i fredags höll Itabashi Honcho dels en födelsedagsfest för Yuko men också en fest för att välkomna mig. Blev mycket överraskad och glad när Sarah bara slängde ur sig det.

hrhr

Finns många fler bilder på facebook. Vi käkade runt halv tio och det var friterad kyckling för hela slanten. Dels friterad och sedan rullad i någon sås och sedan vanliga som man kunda droppa lite citron på. Vi snackade och kollade på tv och bara hade det trevligt. Sedan blev det Sarahs efterrätt som hon gjorde i riskokaren. Mad skills!! Sedan en koreansk maträtt. Finns på bild i albumet på facebook. Det ser ut som pastapennor men det är egentligen gjort på ris. Vet inte riktigt hur men det smakar mycket gott!!! För övrigt är koreansk sake också gott! Men tar det mycket lugnt på den fronten. Är inte van vid japansk alkohol. En öl gör mig salongsberusad.

PS: Singstar har verkligen varit snällt. Första gången jag körde kareoke och man hör bara sig själv....bara.....mycket skrämmande och nästan för verkligt.

Mitt rum.


Efter många önskemål så kommer här lite bilder från mitt rum.
sänngne

Min sköna säng med kylskåpet bakom.
bordspegel

Ovan är först min garderob samt mitt lilla skrivbord. Har även en byrå men den fotade jag inte. Sedan även en bild på mig och min skitiga spegel. Klockan är nu snart fyra på morgonen och min välkomnsfest är avklarad. Får ett eget inlägg.

Welcome to the neighbourhood!


jojkjlklkoool
tokyojoksj
jaaa

Mitt kvarter jag bor i. Nära vårt hus (som för övrigt är det ni ser på den största bilden precis ovanför.) går en gata med massa små mysiga affärer, restauranger samt några bokaffärer. Inatt somnade jag vid sju. Fortfarande inte van vid tidskillnaden samt fortfarande lite jetlaged.
Ikväll blir det fest för mig!!!! Välkomnsfest Sarah ska baka kaka och Hana och hennes kompis ska laga koreansk mat. Delish!!!!
RSS 2.0